Egiptenii și neamurile Arimine

poarta

Deschide poarta şi călătoreşte în timp…

Marea Zeiţă a fost reprezentată sub diferite forme. În Europa aceasta este reprezentată sub forma unei păsări sau alt animal, câteodată ţinând în braţe un nou-născut, iar alteori în chipul unei figurine Venus. În Ki-En-Ĝi(r) / Sumer zeiţa are înfăţişarea unei reptile, având în zona pântecului un triunghi orientat cu vârful în jos, la fel cum găsim şi la figurinele culturilor neolitice din Europa Centrală şi de Sud-Est. Povestea cazarului Zecharia Sitchin despre reptilienii Anunnaki veniţi de pe planeta imaginară Nibiru nu este nimic altceva decât o propagandă masonică de dezinformare prin care s-a dorit crearea unei agende false extraterestre, astăzi devenită aproape o religie a smintiţilor care iau invenţiile ştiinţifico-fantastice ca adevăr! Povestea acestor Anunnaki are de a face cu lumea pierdută a Vechii Europe şi nu are absolut nicio legătură cu vedeniile lui Sitchin sau cu alte parascovenii de tip New Age, menite să dezinformeze şi să ascundă în mod premeditat incredibila poveste a genezei umane. Sumerologii ruşi au decriptat o parte considerabilă a tăbliţelor emeşe (sumeriene) acum mai bine de 30 de ani, iar alţi cercetători profesionişti şi oameni onorabili ca Richard H. Charles, Ronald K. Brown, Ronald H. Fritze şi alţii, au demontat “revelaţiile” lui Sitchin acum multă vreme, însă despre aceştia nimeni nu vorbeşte fiindcă minciuna trebuie să fie ţinută în continuare la loc de cinste.

Faptul că pelasgii s-au răspândit în toate colţurile lumii, influenţând, îmbogăţind şi dând naştere multor culturi din întreaga lume, e de necontestat. Acest adevăr se ascunde în spatele celei mai mari conspiraţii din istoria umanităţii. Când pelasgii înfloreau ca civilizaţie în spaţiul Carpato-Danubiano-Pontic, devenind stăpâni ai scrisului şi metalurgiei, ai filozofiei şi muzicii, ai medicinei şi celorlalte ramuri ale ştiinţei, egiptenii, emeşii sau grecii antici nici nu se născuseră încă.

Cultul crucii este vechi de cel puţin 45.000 de ani. Ca dovadă stau artefactele şi inscripţiile de pe ziduri, altare şi stânci din întreaga lume, sub diferite variaţii simbolice ale crucii solare. Crucea gamată (în sanscrită, svastika are semnificaţia de cruce mistică) reprezintă una dintre cele mai sacre reprezentări/simboluri de pe pământ. Crucea reprezintă intersecţia dintre om şi Divinitate sau legătura dintre cer şi pământ. Ea constituie geometria primară ce stă la baza centrului metafizic, respectiv intersecţiei dintre două linii. Ca aspect filozofic ea reprezintă prima întâlnire, prima comuniune şi prima iubire.

Crucea gamată ca simbol polar – crucea în mişcare – reprezintă vârtejul cosmic, geometria sacră şi dinamica universului. Acest vârtej înglobează mişcarea constantă a corpurilor cereşti ce se rotesc înăuntrul firmamentului (cerului), în jurul stelei (nordului) polare.

Din nefericire unii dintre pricepuţii greci au falsificat mai târziu, cu bună ştiinţă, mitologia hiperboreană, alterând-o cu minciunile lor vizionare în aşa fel încât să se pună pe ei ca mari civilizatori ai Europei. Dispunem de absolut toate dovezile necesare – arheologice, antropologice, genetice, lingvistice, geologice, folclorice, istorice ş.a.m.d. – pentru a putea demonstra odată pentru totdeauna, prin studiu pluridisciplinar, adevărul istoric în ceea ce priveşte civilizaţia antică a Europei şi a legăturilor pe care le-a avut cu Asia şi cu nordul Africii din cele mai vechi timpuri.

Desigur că ivriţii au falsificat şi pervertit învăţăturile sacre originale cu “revelaţiile” lor mozaice, miluite de mult iubitul lor stăpân Iahve! Aceasta s-a întâmplat odată cu apariţia iudeo-creştinismului plăsmuit pe baza teozofiei ariminice a geţilor carpatici, a egiptenilor, filistenilor şi babilonienilor de unde au furat o mare parte din învăţătură (a nu se înţelege că articolul de faţă contestă creştinismul, ci dimpotrivă, se referă doar la influenţa negativă a iudaismului din Vechiul Testament versus doctrina creştină a Noului Testament). Religia ariminică (zalmoxiană) aşa cum era cunoscută în antichitate, a fost preluată sub forma mitraismului de către perşi prin zoroastrianism şi de către romani care au numit acest cult cu titlul de Sol Invictus (Soarele Nebiruit). De asemenea a fost adoptat de către egipteni prin cultul lui Ra, de către emeşi prin zeul soare Šamaš sau Utu, de către incaşi prin zeul soare Inti, de către popoarele nordice prin zeul soare Sunna sau Sól şi de către hinduşi prin zeul soare Sūrya, preluat de la cultura Arya a ariminilor carpatici care s-au stabilit iniţial în nordul Indiei, răspândindu-se apoi pe o arie mai largă.

Astăzi impostorii cazari, împreună cu alţi răufăcători din Biserica Iezuită a Vaticanului, din fel şi fel de organizaţii masonice şi alte secte, încearcă să distrugă sau să acopere tot ce are de a face cu civilizaţia Vechii Europe (astăzi politic incorectă spun gurile sioniste), pentru a ascunde adevăratele origini ale umanităţii şi pentru a-şi duce la bun sfârşit agenda Noii Ordini Mondiale! De secole prin jaf, crimă şi diversiuni, prin propagandă şi genocid, prin fel şi fel de înşelăciuni în numele marelui arhitect, au subjugat întreaga umanitate pentru preaplinul burţii şi al buzunarului. Peste o lume de poveste au instaurat o alta falsă, o lume a demenţei şi a suferinţei, în care nebunii şi psihopaţii umblă la costum şi cravată dictând soarta şi viitorul naţiunilor în cel mai agravant mod posibil, numindu-l progres.

E vremea să înţelegem cu toţii până unde s-a îndrăznit a merge cu minciuna, ca în sfârşit să spulberăm îndelungata ignoranţă multimilenară!

Aceasta este povestea noastră a celor rămaşi” – povestea hiperboreilor, pelasgilor, arimilor, râmilor, rumunilor, armânilor, respectiv a neamului get!

Despre incredibila poveste a umanităţii puteţi afla în studiul intitulat Egiptenii şi neamurile Arimine deschizând poarta de lemn.

Advertisements

3 thoughts on “Egiptenii și neamurile Arimine

  1. Pingback: ISTORIA INTERZISĂ DE MASONI: Egiptenii și neamurile Arimine – Basarabia Literara

  2. Cine a fost Jebel? …cea mai veche amintire din astral …uneori o visez dar dispare apoi este …un cant de leagan …cred! care incepe asa,,o Jebel,Jebel…”sau poate un bocet! cine stie sa-mi raspunda?

    Like

    • Jebel sau Gebeleizis a fost o zeitate a panteonului getic – zeu al furtunii, tunetelor şi fulgerelor (stăpânul cerului şi pământului). În judeţul Timiş avem localitatea Jebel care îi poartă numele. De asemenea îl găsim în panteonul egiptean sub numele de Geb – zeu al pământului. În limba arabă „jebel” înseamnă „munte”.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s